dilluns, 3 de gener del 2011

Preparant el planter d'espàrrecs

Els espàrrecs solen créixer salvatges per la muntanya, i diuen que si eixos són els més bons. Com les bledes, els lletsons, o els xampinyons. Com a la Safor cada dia hi ha menys plantetes salvatges, per la construcció massiva i pels verins que escampen en les muntanyes, ha arribat l'hora de plantar-ne. He comprat les llavoretes d'espàrrec i un mini-hivernacle per a fer els planterets (res sofisticat, dos safates de plàstic al Leroy Merlín per quatre duros, ací ho podeu vore).


De moment, mentre espere que faça un poc de bon temps i tinga un poc de temps lliure, també, vos pose les fotos d'aquest mini-hivernacle on pense fer els planterets a partir d'ara. La intenció és tindre el mini-planter al balcó. Si fes molt de fred ja em plantejaria passar-lo dins de casa.

2 comentaris:

Ai ara! ha dit...

Gràcies senyora Llaoretes per tornar a la blocsfera. El seu retorn m' ha animat a fer el mateix. Que tingui sort amb els espàrrecs. Jo, mai m' hi he atrevit.

rusben ha dit...

Hola Llaoretes,

aquest any he comprat llavors d'espàrrecs també, amb la creença que cada llavor seria un espàrreg...

Pero vaig consultar a un pagès i resulta que els espàrrecs creixen d'una soca anomenada 'garra'.

Plantant una 'garra' el segon any ja tindràs espàrrecs, d'altra banda, plantant llavors d'espàrrecs en 3 o 4 anys es formarà la 'garra'.

Salut i bona collita!